Jalokivien, korujen, arvometallin ja -kellojen myynti; uniikkikorujen suunnittelu ja valmistus

Aito Gem Oy tekee kauppaa, mukaan lukien kansainväliset transaktiot, jalometalleilla ja -kivillä, koruilla ja arvokelloilla. Erikoisalaamme ovat muun muassa kulta ja timantit. Suunnittelemme ja toteutamme yksilölliset koruideanne toiveidenne ja resurssienne mukaisesti. Koru voidaan valmistaa joko omistanne tai erikseen sopimuksen mukaan hankittavista materiaaleista.

Kansainväliset etsintä- ja tutkimusretket

Aito Koskisella on useiden vuosikymmenten kokemus ulkomaisten etsintä- ja tutkimusretkien järjestämisestä ja johtamisesta. Koskisen henkilökohtaiset kontaktit ja osaaminen erityisesti Afrikkaan kohdistuvien kullan ja timanttien etsintäretkikuntien organimoisessa ovat kansainvälisestikin arvioituina ylivertaiset. Useissa afrikkalaisissa valtioissa olosuhteet ovat haastavat, mutta huolellisella valmistautumisella, oikeilla yhteyksillä sekä alan perinpohjaisella tuntemuksella toiminta kyetään pitämään sekä turvallisena että tehokkaana.

Aitoustodistukset ja hinta-arviot.

Suoritamme arvoesineiden aitoustarkastuksia ja teemme hinta-arvioita. Asiakkaan tarpeiden mukaan esineen ominaisuuksista, laadusta, aitoudesta ja arvosta voidaan lisäksi laatia todistus. Jalokivien arvioiminen on toistaiseksi säilynyt käsityönä, johon vasta hyvä koulutus ja vuosien kokemus antavat valmiudet. Aito Koskisen kokemus ja osaaminen arvoesineiden analysoinnissa ja arvioinnissa edustaa korkeinta kansainvälistä tasoa.