Aito Koskinen on saavuttanut aseman yhtenä Suomen johtavista gemmologeista. Hänen Asiantuntemuksensa ja vuosikymmenten mittainen ammatillinen kokemuksensa kattaa kaikki tärkeimmät jalokivet ja korumateriaalit sekä arvokellot ja erinäiset muut keräilytavarat.

Suoritan timanttien ja muiden jalokivien, korujen sekä arvokellojen arviointia ja aitoustutkimuksia. Asiakkaan tarpeiden mukaan esineen ominaisuuksista, laadusta, aitoudesta ja arvosta voidaan lisäksi laatia todistus.

Tutkimus voidaan tehdä joko minun toimipisteessäni (Töölönkatu 1, Helsinki) tai asiakkaan luona. Toimenpiteiden hinta vaihtelee huomattavasti esineen ominaisuuksien mukaan. Ota yhteyttä - tiedustelu ei maksa mitään.

Olen johtanut ja opastanut useita tutkimus-, etsintä- ja hankintaretkiä Euroopan ulkopuolisiin maihin, erityisesti Afrikassa, missä sijaitsevat sekä jalometallien että korukivien rikkaimmat esiintymät koko maailmassa. Kaupankäynnin onnistuminen keskisen Afrikan valtioissa edellyttää huolellisia valmisteluja, luotettavia paikallisia kontakteja ja hyvää alueen tuntemusta.